Overnatting og mat på Finnøy havstuer / by Anne Jorunn Sandøy

Finnøy Havstuer – et gammelt handelssted med vertskapstradisjoner.

Finnøy Havstuer ligger på en landfast holme, i lokalene til det gamle handelsstedet og fiskemottaket på Finnøy. Her byr vi på overnatting, restaurant, moderne møtelokaler, pub og sommerbutikk. Pluss det utrolige badelandet Håp i havet.

Hotellet har 46 dobbeltrom og 4 store familierom. Våre hotellrom er store og lyse og med god utsikt. Her er det god plass til å jobbe, mye bagasje, eventuelle ekstrasenger etc.

Rommene på Finnøy Havstuer er inspirert av omgivelsene: God plass, mye lys og flott utsikt. Rommene er en god arbeidsplass når de brukes i jobbsammenheng. Fritidsgjester kan alltid regne med at det er plass til en ekstraseng.

Du tror det ikke før du har smakt det.

Vår kjøkkensjef baserer seg nesten fullstendig på lokale råvarer, og har en forkjærlighet for det som finnes i havet. I tillegg leter han opp småskalaproduserte godsaker fra hele Møre og Romsdal. Og så setter han i gang med kombinasjoner og smakssammensetninger som skaper jubel.

Restauranten rommer 140 personer. Utformingen gjør at den alltid oppleves som intim.

Akevittbutikken

Vi har lenge hatt en lidenskap for norsk mat og drikketradisjoner, og nå har vi fått oppfylt drømmen om å få vår egen AKEVITTBUTIKK.

Vår eldste bygningsmasse er butikklokalene fra1890, og nettopp her er det vi nå har åpnet vår egen akevittbar. Atmosfæren her er perfekt for disse edle varene, og her har de også fått den plasseringen de fortjener. I hyllene våre finner du over 135 forskjellige typer norsk akevitt.

Gode arbeidsvilkår for kursledere og deltakere.

Vi på Finnøy Havstuer har lang erfaring med tilrettelegging av arrangementer. Ulike ønsker og behov gjør at vi tilpasser for anledningen – ikke minst når det gjelder kurs og møter. Transport, underholdning, forelesere og andre tjenester tilbys gjennom kvalitetssikrede samarbeidspartnere.

Møterom med "sjel" er viktig for et godt møte. Kombinasjonen av gammelt og nytt setter en god ramme for møtevirksomhet og inspirerer til gode beslutninger.

GÅSØYA (Møterom 1) Kan romme: Kino oppsett: Anbefalt for 60 personer, Klasserom: 40 personer, Styrebord anbafalt 16 personer, U-Bord anbefalt 26 personer

SÆTERØYA (Møterom 2)Kan romme: Kino oppsett: Anbefalt for 70 personer, Klasserom: 55 personer, Styrebord anbafalt 26 personer, U-Bord anbefalt 30 personer

BUTIKKEN Styrebord anbefalt 19 personer Standard AV møteromsutstyr med trådløst nettverk tilgjengelig. Har du spesielle behov så snakk med oss, vi ordner det meste.