Overnatting på Ona Havstuer / by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Ona Havstuer

Ona Havstuer er et gammelt handelssted. Det består av fem leiligheter (22 senger), og et selskapslokale/restaurant med plass til 60 (posthuset). Dette er det perfekte sted for arbeidsmøter, teambuilding og venneturer. Og et unikt sted når noe skal feires.

"Det er noe dramatisk og levende her på Ona som tiltrekker meg" (Henning Mankell)

Ona er en opplevelse, i storm som i stille. Fyret og de fargerike husene som klorer seg fast preger den vesle øya helt ute i havet. Vær og lys skifter fort.
På det meste, etter andre verdenskrig, var det nesten 370 innbyggere på Ona og Husøya. I tillegg var det, i fiskesesongene, en del fiskere fra øyene og fastlandet som bodde i rorbuer.

Leiligheter med høy standard og stilriktige møber

Alle de elleve leilighetene tilfredsstiller vår tids krav til komfort. Samtidig er de møblert i en stil som passer til bygningene. Dette forsterker følelsen av å oppleve Ona da det bodde langt flere her ute enn det gjør i dag.

Leilighetene våre ligger like ved ferjeleiet på Ona, med flott utsikt utover havet. Det er tilsammen 22 sengeplasser i huset, som er et fint antall for ledersamlinger, teambuildings og venneturer osv.

Restauranten åpnes for forhåndsbestilte grupper

Når stedet brukes til møtevirksomhet, avtaler vi forhånd hvilket servicenivå og hvilken selvbetjeningsgrad som ønskes. Alle forsyninger leveres av oss.
Ona Havstuer er også er populært sted når noe skal feires. Vi kan dekke til inntil 60 personer. Kokker og servitører hentes fra Finnøy Havstuer med båt.
Et selskap på Ona blir garantert en minneverdig opplevelse for alle som er med.

For mer info og booking: Classic Norway