Overnatting på Nybøen feriesenter / by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Nybøen feriesenter på Harøy

Fullt utstyrte feriehus ved sjøkanten. Naturskjønt. Panoramautsikt til fjell, fjord og hav. Båt og fiskeutstyr til leie. Fint for sykkelturer på den flate øya, sykler til leie. Mange turstier til bl.a. Harøyburet 156 m.o.h.Kajakkutleie i nærheten.

Om Hovedhuset

I hovedhuset er det en fullt utstyrt leilighet med kjøkken, stue med sovesofa, ett soverom med tre soveplasser, bad, WC, og TV med RiksTV. Vaskemaskin i kjeller.  Leiligheten har varmepumpe og vedfyring og er tilrettelagt for helårsbruk. Ved behov for flere soverom kan det leies i hovedhuset etter avtale.  På loftet er det fire soverom med dobbeltsenger.

Om Småhuset

På Nybøen er det et nytt småhus med to soverom og hems.  Huset var bygget i slutten av 2011 og har fullt utstyrt kjøkken, bad og bod med vaskemaskin.  Stor terrasse.  Huset har oppvarming med varmepumpe og vedfyring, og er beregnet for helårsbruk. TV med RiksTv.

Om Tryggnaustet

Smakfullt innredet naust med egen kai i småbåthamna, 100m fra huset.  Naustet er isolert for helårsbruk.  Første etasje med stort plankebord til bruk inne eller ute på kaia.  Grill, kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og v/k vann. Naustloft med spisebord og sofagruppe.  Utgang til balkong.