Juvika brygge by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Juvika Brygge

Her har Eli og Arnfinn Skapt et tilbud til deg, lag, foreninger, familier og bedrifter.

Her er det selskapslokaler, møtelokaler og aktivitetsmuligheter.

De kan ta deg/dere med på havfiske og andre fiskemuligheter, eller du kan leie en pioneer 14 fot med 15 hk.

De samarbeider med Kokk Roger Grasdal, som også driver Grasdal Catering. Han kan trylle fram di fineste retter og lager det meste av det Dere måtte ønske :-)

 Det er plass til  ca 60 pers. ute på brygga og ca 20 stk inne.

Det er ingen overnattingsmuligheter her, men det kan tilrettelegges for campingvogn/bobil.  

Juvika Brygge samarbeider med den lokale campingplassen hvor de leier ut leiligheter, hytter og teltplasser.

For kontakt og mer info gå til Juvika Brygge

Aukra Overnatting by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Aukra Overnatting AS

Aukra Overnatting AS er et industrihotell med 176 rom med tilhørende kantine lokalisert på Nautneset i Aukra Kommune.

På hvert enkelt rom er det dusj og toalett,sengen er ferdig reidd opp. I kantinen får du servert frokost om morgenen og middag når du kommer tilbake fra jobb om kvelden. Du kan selvsagt smøre deg matpakke under frokosten dersom du ønsker de. Vi hos Aukra Overnatting skal gjøre vårt beste for at du skal trives som gjest hos oss.

  • 176 enkeltrom, med dusj og toalett, fordelt på 3 bygg
  • 2 eller 3 opppholdsrom med TV på hvert bygg
  • Servering av frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Trådløst internett
  • Rom med treningsutstyr ( tredemølle, sykler, romaskine, vekter) og bordtennins
  • Mulighet for å låne sykkel

 

Aukra Overnatting AS - Nautnes - 6480 Aukra - Tlf: 71 17 45 90 -           E-post: post@aukraovernatting.no

Aukra Overnatting AS - Nautnes - 6480 Aukra - Tlf: 71 17 45 90 -           E-post: post@aukraovernatting.no

Sandneset Camping by Anne Jorunn Sandøy

Sandneset Camping ligger på Otrøya i Midsund Kommune, i havgapet på nordvestlandet, like utenfor Molde. Sandneset ligger fint til nede ved sjøen, 100 m til badeplass og båthavn. Vi har mange fjell som innbyr til flotte turer, og havet tilbyr fersk selvfisket fisk og fine båtturer.

Det er mange severdigheter her på øya, en sykkeltur rundt den er ikke avskrekkende og byr på mange fine naturopplevelser. På "yttersida" typisk kystlandskap, og på "innersida" er det lunt og frodig.

Sandneset har stor og god plass for mange campingvogner/bobiler, sanitæranlegg med info/kiosk, hytter som har alle bekvemmeligheter og båtutleie.

For kontakt og mer info, besøk Sandneset Camping

 

Ovenatting og mat på Øya Pub Og Pensjonat by Anne Jorunn Sandøy

Pensjonat og pub i Møre og Romsdal

Øya Pub og Pensjonat er et hyggelig og rimelig pensjonat med egen pub. Vi er en attraktiv møteplass i nærområdet, og vi serverer god, hjemmelaget mat. Hver torsdag serverer vi hjemmelaget potetball. Vi har alltid dagens middag!

Vi har 4 enkeltrom og 3 dobbeltrom.

Åpningstider

Mandag: stengt
Tirsdag-torsdag: 12:00 til 21:00 (utvidet åpningstid ved forespørsel)
Fredag-lørdag: 12:00 til 2:30 (matservering 12.00 – 21.00)
Søndag: 12:00 til 21:00

Hvorfor velge Øya Pub og Pensjonat?

  • Vi er et rimelig og koselig alternativ
  • Vi er en møteplass for mennesker
  • Vi er tilgjengelige og tilbyr god kundeservice

Kontakt oss

Har du spørsmål angående vårt pensjonat? Ta gjerne kontakt. Ønsker du å booke rom hos oss? Kontakt oss her.

Overnatting og mat på Finnøy havstuer by Anne Jorunn Sandøy

Finnøy Havstuer – et gammelt handelssted med vertskapstradisjoner.

Finnøy Havstuer ligger på en landfast holme, i lokalene til det gamle handelsstedet og fiskemottaket på Finnøy. Her byr vi på overnatting, restaurant, moderne møtelokaler, pub og sommerbutikk. Pluss det utrolige badelandet Håp i havet.

Hotellet har 46 dobbeltrom og 4 store familierom. Våre hotellrom er store og lyse og med god utsikt. Her er det god plass til å jobbe, mye bagasje, eventuelle ekstrasenger etc.

Rommene på Finnøy Havstuer er inspirert av omgivelsene: God plass, mye lys og flott utsikt. Rommene er en god arbeidsplass når de brukes i jobbsammenheng. Fritidsgjester kan alltid regne med at det er plass til en ekstraseng.

Du tror det ikke før du har smakt det.

Vår kjøkkensjef baserer seg nesten fullstendig på lokale råvarer, og har en forkjærlighet for det som finnes i havet. I tillegg leter han opp småskalaproduserte godsaker fra hele Møre og Romsdal. Og så setter han i gang med kombinasjoner og smakssammensetninger som skaper jubel.

Restauranten rommer 140 personer. Utformingen gjør at den alltid oppleves som intim.

Akevittbutikken

Vi har lenge hatt en lidenskap for norsk mat og drikketradisjoner, og nå har vi fått oppfylt drømmen om å få vår egen AKEVITTBUTIKK.

Vår eldste bygningsmasse er butikklokalene fra1890, og nettopp her er det vi nå har åpnet vår egen akevittbar. Atmosfæren her er perfekt for disse edle varene, og her har de også fått den plasseringen de fortjener. I hyllene våre finner du over 135 forskjellige typer norsk akevitt.

Gode arbeidsvilkår for kursledere og deltakere.

Vi på Finnøy Havstuer har lang erfaring med tilrettelegging av arrangementer. Ulike ønsker og behov gjør at vi tilpasser for anledningen – ikke minst når det gjelder kurs og møter. Transport, underholdning, forelesere og andre tjenester tilbys gjennom kvalitetssikrede samarbeidspartnere.

Møterom med "sjel" er viktig for et godt møte. Kombinasjonen av gammelt og nytt setter en god ramme for møtevirksomhet og inspirerer til gode beslutninger.

GÅSØYA (Møterom 1) Kan romme: Kino oppsett: Anbefalt for 60 personer, Klasserom: 40 personer, Styrebord anbafalt 16 personer, U-Bord anbefalt 26 personer

SÆTERØYA (Møterom 2)Kan romme: Kino oppsett: Anbefalt for 70 personer, Klasserom: 55 personer, Styrebord anbafalt 26 personer, U-Bord anbefalt 30 personer

BUTIKKEN Styrebord anbefalt 19 personer Standard AV møteromsutstyr med trådløst nettverk tilgjengelig. Har du spesielle behov så snakk med oss, vi ordner det meste.

Overnatting på Ona Havstuer by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Ona Havstuer

Ona Havstuer er et gammelt handelssted. Det består av fem leiligheter (22 senger), og et selskapslokale/restaurant med plass til 60 (posthuset). Dette er det perfekte sted for arbeidsmøter, teambuilding og venneturer. Og et unikt sted når noe skal feires.

"Det er noe dramatisk og levende her på Ona som tiltrekker meg" (Henning Mankell)

Ona er en opplevelse, i storm som i stille. Fyret og de fargerike husene som klorer seg fast preger den vesle øya helt ute i havet. Vær og lys skifter fort.
På det meste, etter andre verdenskrig, var det nesten 370 innbyggere på Ona og Husøya. I tillegg var det, i fiskesesongene, en del fiskere fra øyene og fastlandet som bodde i rorbuer.

Leiligheter med høy standard og stilriktige møber

Alle de elleve leilighetene tilfredsstiller vår tids krav til komfort. Samtidig er de møblert i en stil som passer til bygningene. Dette forsterker følelsen av å oppleve Ona da det bodde langt flere her ute enn det gjør i dag.

Leilighetene våre ligger like ved ferjeleiet på Ona, med flott utsikt utover havet. Det er tilsammen 22 sengeplasser i huset, som er et fint antall for ledersamlinger, teambuildings og venneturer osv.

Restauranten åpnes for forhåndsbestilte grupper

Når stedet brukes til møtevirksomhet, avtaler vi forhånd hvilket servicenivå og hvilken selvbetjeningsgrad som ønskes. Alle forsyninger leveres av oss.
Ona Havstuer er også er populært sted når noe skal feires. Vi kan dekke til inntil 60 personer. Kokker og servitører hentes fra Finnøy Havstuer med båt.
Et selskap på Ona blir garantert en minneverdig opplevelse for alle som er med.

For mer info og booking: Classic Norway

Overnatting på Nybøen feriesenter by Anne Jorunn Sandøy

Velkommen til Nybøen feriesenter på Harøy

Fullt utstyrte feriehus ved sjøkanten. Naturskjønt. Panoramautsikt til fjell, fjord og hav. Båt og fiskeutstyr til leie. Fint for sykkelturer på den flate øya, sykler til leie. Mange turstier til bl.a. Harøyburet 156 m.o.h.Kajakkutleie i nærheten.

Om Hovedhuset

I hovedhuset er det en fullt utstyrt leilighet med kjøkken, stue med sovesofa, ett soverom med tre soveplasser, bad, WC, og TV med RiksTV. Vaskemaskin i kjeller.  Leiligheten har varmepumpe og vedfyring og er tilrettelagt for helårsbruk. Ved behov for flere soverom kan det leies i hovedhuset etter avtale.  På loftet er det fire soverom med dobbeltsenger.

Om Småhuset

På Nybøen er det et nytt småhus med to soverom og hems.  Huset var bygget i slutten av 2011 og har fullt utstyrt kjøkken, bad og bod med vaskemaskin.  Stor terrasse.  Huset har oppvarming med varmepumpe og vedfyring, og er beregnet for helårsbruk. TV med RiksTv.

Om Tryggnaustet

Smakfullt innredet naust med egen kai i småbåthamna, 100m fra huset.  Naustet er isolert for helårsbruk.  Første etasje med stort plankebord til bruk inne eller ute på kaia.  Grill, kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og v/k vann. Naustloft med spisebord og sofagruppe.  Utgang til balkong.

Overnatting på Heggdal fjord- og fiskeferie by Anne Jorunn Sandøy

Hytte Rød ca.90 m2 10 Pers

Hytte Rød ca.90 m2 10 Pers

Velkommen til Heggdal Fjord- og Fiskeferie

-stedet for deg som ønsker å feriere ved den vakre Romsdals-fjorden.

Her er det en fantastisk natur og masse fisk i fjorden. Våre flotte hytter er det godt å komme tilbake til etter en lang dag på sjøen.

Vi har en av regionens fineste småbåthavn, med tilhørende sløyeplass. Her ligger alle båtene trygt for vær og vind. Her har vi grillhytte med servering av mat. Badestamp med solterasse. Gjestehavn.

Fiske med stang fra land. Ønsker du større utfordring, og enda større fisk kan vi formidle havfisketurer med egen båt/skipper for NOK 250,- pr. time (max 5-6 pers.).

Rekordfangstene er mange. Lange på 26 kg, torsk på 19! Det er fanget sei på over 20 kilo i området, samt kveite på 36 kilo.

Det er ikke uten grunn at Midsund kalles for "Mørekystens fiske-eldorado" 

Velkommen til den ultimate fiskeopplevelsen!!!

Ved spørsmål eller ønske om ytterligere informasjon, er det bare og ta kontakt med oss pr. e-post eller telefon.


Tlf:       71 27 80 80
Mobil:    975 05 675
E-post:  post@heggdalfiskeferie.no

Hytte Gul ca.63 m2 4+2 Pers.

Hytte Gul ca.63 m2 4+2 Pers.

Hytte Blå ca.90 m2 10 Pers.

Hytte Blå ca.90 m2 10 Pers.

Leilighet 2 soverom og komfortabelt bad med dusj

Leilighet 2 soverom og komfortabelt bad med dusj

Overnatting og mat på Aukra Hotell by Anna Amundsen

Velkommen til Aukra Hotell

Aukra Hotell er et lite familiedrevet hotell på øya Gossen. Vi ligger i sentrum og fra oss er det kort avstand til flere fine tur stier, buss og andre servicefunksjoner og øyriket rundt oss.

Vi har 19 gjesterom, hvorav 2 er suiter, selskapslokaler, kafeteria, bar, konferansefasiliteter og catering virksomhet.
Vi har egne åpningstider i vår kafeteria.
Drar du forbi en torsdag vil vi varmt anbefale vår berømte ballbuffet - dette er ekte tradisjonsmat.
Vi har også andre buffeter i løpet av uken der du spiser så mye du vil, eller du kan velge noe fra vår a'la carte.

Hotellet ble byggd i 1976 og fikk da navnet Aukra Gjesteheim, og var et samarbeidsprosjekt mellom Aukra Kommune og skipsverftet. Hotellet fikk dagens eiere i 1999, og har i de siste årene gjort en rekke oppgraderinger, både når det gjelder kjøkken og overnattingsrom.

Vi har stor kapasitet ved vårt kjøkken. Vi har laget mat for de kongelige og på det meste produsert over 800 middager per.dag under Ormen Lange utbyggingen fase-1.

Våre åpningstider i kafeteriaen
Mandag kl 15 - 23
Tirsdag kl 15 - 23
Onsdag kl 15 - 23
Torsdag kl 12 - 23
Fredag kl 15 - 22
Lørdag kl 15 - 23
Søndag kl 13 - 17


I uke 27 - 32 har vi litt redusert åpningstid i vår kafeteria:

Onsdag kl 17 - 23 da serveres det pizza, reke og taco buffet kl 17- 22 Torsdag kl 12 - 18 serverer vi ballbuffet kl12 - 18 Lørdag kl 15 - 23 serverer vi lørdagsbiff kl 15 - 21 Søndag kl 13 - 17 stor søndagsbuffet kl 13 - 17

Vi holder åpent for overnatting med frokost selv om kafeteriaen er stengt enkelte dager.

Kjernevirksomheten til Aukra Hotell AS er i dag overnatting,  møter, selskaper, mat og catering.  Vi leverer blant annet mat til Aukra Overnatting AS og VARD Aukra

 

Overnatting på Gossen feriesenter by Anna Amundsen

Velkommen til Gossen feriesenter!

Gossen feriesenter ligger i Aukra kommune, nærmere bestemt på øya Gossa.

På Gossen bor det drøyt 2400 personer, noe som betyr at det er en rolig plass med gode muligheter for å slappe av. Det er også en rekke aktiviteter i nærområdet. Gossa er en hyggelig plass å ferie.

På vårt feriesenter tilbyr vi:
• Leie av campingplass
• Leie av hytter

Kontakt: TLF: 71174000