Back to All Events

Midsund Triathlon

Det blir selvfølgelig triatlon også under årets Midsundfestival. Vi håper på god deltakelse i år også med både gamle og nye atleter. Mange deltar år etter år og de er selvfølgelig velkommen til å delta også i år. Som i fjor blir det i år anledning får å melde på stafettlag, der løypa kan deles på maks tre peroner, en over fjellet, en på sykkel og en på svømming, eller to om det er mer hensiktsmessig. Meld deg på enten alene eller få med deg noen venner, kolleger, slektninger, eller andre og ha det artig i den fine triathlonløypa vår. ...som dere ser på bildet, kommer alle seg til mål på et vis..... Dette blir morro!

Påmelding her: Midsund Triatlon 2016

 Vi ber om at påbudet om å bruke terrengsykkel respekteres slik at forholdene blir mest mulig lik for alle!